Mysigt minne från i somras

Det är härligt att tänka tillbaka på fina minnen man har haft tillsammans med sin vänner och familj. Ett minne som jag fick i somras var när jag var med mina tjejkompisar och vi hade lite tjejkväll och så bade vi i badtunnan hos min väninna. Ja det vara verkligen trevligt och det var så härligt att få sätta sig i en badtunna när det var en kall sommarkväll, ja det var verkligen härligt.

Det är något som fler borde ha

Ja det är ju så mysigt så det är något som fler borde ha och få njuta av tillsammans med sin vänner och med familjen. Ja det är så trevligt att hoppa i den och få njuta ett tag och att få värma upp sig framförallt tycker jag.

Ja det finns mycket som är mysigt och som är härligt att ha hemma, något som jag verkligen tycker om är att basta. Det är något som vi i min familj alltid har gjort och det är något som jag verkligen tycker är skönt och avkopplande att få göra lite då och då. Mina morföräldrar har alltid haft bastu och sen så har vi haft det på sommarstället i många år och det är något som vi alla i familjen tycker är så skönt att ha.
Ja det finns många saker som verkligen är så skönt att ha hemma och det är något som man kan njuta tillsammans med hela familjen så det är ett härligt sätt att umgås på.
Det finns många bra anledningar till att ha badtunna eller bastu eller liknande hemma för det är ju så mysigt och trevligt att vara tillsammans och ha det skönt för en stund. Plus att man känner sig så avkopplad efteråt och så ren, man blir ännu renare faktiskt och det är ju hur härligt som helst att känna så.